pronašli alternativu

"Teksas" IPAK NASTUPA u Srbiji: Umesto koncerta u Kragujevcu, koji je OTKAZAN, škotski bend u Beogradu ovog septembra

0

Iako su koncert u Kragujevcu otkazali, u muzici grupe "Teksas" srpska publika će ipak moći da uživa u srpskoj prestonici. 

Šarlin Spiteri
Šarlin Spiterifoto: promo

Zbog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri, škotski bend "Teksas" morao je da otkaže koncert koji je bio zakazan za 22. jun na "Arsenal Festu 08" u Kragujevcu.

 

U saopštenju na svojoj fejsbuk strani, "Teksas" navodi:

Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora odmarati deset dana... Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao biti pomeren, ali nadamo se da će naši srpski fanovi biti u mogućnosti da dođu na naš koncert u Beogradu".

Ipak, "Teksas" neće razočarati svoju publiku u Srbiji i regionu, te će 29. septembra održati koncert u "Hali sportova Ranko Žeravica" u Beogradu.

 

Teksas
Teksasfoto: promo

Popularni Škotlanđani održaće celovečernji nastup u na kojem će izvesti svoje najveće hitove od "Summer Son", "I Don’t Want A Lover", "Say What You Want", "Inner Smile", "Black Eyed Boy" do "In Demand" i "In Our Lifetime".

 

Ulaznice za ovaj spektakl moći će da se nabave od petka, 22.juna na svim prodajnim mestima Eventima i Hale sportova.

 

Umesto ovog škotskog benda na "Main Stage-u Arsenala" u Kragujevcu u predviđenom terminu od 23:15 časova 22. juna nastupiće retro-pop bend "Jinx". Zbog ovih promena u terminu kada je trebalo da nastupi "Jinx", nastupaće  "Nipplepeople" od 2:00 posle ponoći "Arsenalovom Garden Stage-u", a potom od 3:15 nastupa "Del Arno bend".

 

Svi koji su kupili ulaznicu za "Arsenal Fest 08" samo za 22. jun, ukoliko žele, mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili. Pošto je u pitanju festivalska ulaznica ona neće važiti za novi koncert "Teksas-a" u Beogradu.

 

 

makonda-tracker