party time

Vikend u Barutani: Guy J i Dmitry Molosh garantuju super provod

0

Za predstojeći vikend Barutana i "Headroom" pripremaju svojim posetiocima šarenolik muzički program.

Guy J
Guy Jfoto: Promo

Izraelski producent i di-džej Guy J, koji je tokom protekle decenije nadmašio čak i najluđa očekivanja svojih kolega i publike, i Dmitry Molosh, jedan od novih zvezda iz Belorusije, nastupiće u petak 22. juna na glavnoj bini Barutane uz podršku kralja progressive-a, di-džej Bokee-ja. Iste večeri na "Headroom stejdžu" klaberi će uživati u "Bandwidth" serijalu žurki, u okviru kojeg će nastupiti domaćini Bažalac & Račić, uz goste NMNJ aka Nemanju Vujića i Ivu Arifaj.

 

Subota 23. jun je rezervisana za Rap i R’n’B spektakl i di-džej kolektiv Vatra, koji čine byp_, 50Grass, Фake Casual i Inspektor.

 

Guy J jedan je od omiljenih di-džejeva naših klabera. O povezanošću sa domaćom publikom govori:

Imao sam tu sreću da sam počeo da dolazim u Srbiju ne baš tako davno i od svog prvog nastupa u vašoj zemlji, osetio sam odličnu konekciju sa publikom. Zapanjujuće je videti kako ta konekcija vremenom postaje sve jača."

Pred svoj prvi nastup u Barutani, svojim fanovima poručuje:

Radio sam na novoj produkciji od moje poslednje posete Beogradu, a i dosta toga sam čuo o samoj Barutani – siguran sam da ćemo se super provesti zajedno!"

Guy J
Guy Jfoto: Promo

Inspirisan željom da bude deo Tel Avivove klupske scene, koja je u usponu, a poznat po divljem entuzijazmu i neobuzdanoj atmosferi, Guy J je započeo svoju producentsku karijeru sa samo 14 godina, a i dalje prati isti princip i svaku traku stvara kao da je prva.

 

Dmitry Molosh je poznat po svom neponovljivom progresivnom zvuku i odličnom muzičkom ukusu, Ovaj beloruski di-džej i producent predstavlja svoju zemlju daleko van njenih granica, kao jedan od najnaprednijih svetskih umetnika. Njegove turneje ga vode iz Amsterdama u Budimpeštu, od Londona do Madrida i od Argentine sve do Indije.

 

Dmitry Molosh
Dmitry Moloshfoto: Promo

Molosh-ev zvuk je snažan, melodičan i progresivan, a njegova muzika epska i duboka sa pokretačkim, hipnotišućim ritmovima i nepogrešivim jakim gruvom, muzika koja nosi snažne emocije, stvara euforiju i ima infektivnu i ritmičku energiju. Najkvalitetniji progressive house i melodični techno postali su njegov zaštitni znak, a njegova izdanja nalaze se na prestižnim etiketama kao što su Hope, Sudbeat, Plattenbank, Proton i Replug.

 

 

makonda-tracker