Ako ste propustili

Kristijan Varela ovog leta na "Belgreat festivalu"

0

"Festival Belgreat", koji će premijerno biti održan ove godine, 27. i 28. jula na plaži Lido, dovodi nam neka od najvećih imena svetske di džej scene!

Cristian Varela
Cristian Varelafoto: Promo

Veteran elektronske muzike i pionir španske scene, Kristijan Varela, priprema trake za najveću letnju žurku u Beogradu, ali i novi, uzbudljivi autor, Britanac wAFF, koji po prvi put dolazi u Srbiju, specijalno za nastup na ovom festivalu.

 

Kristijan Varela poznat je najširoj publici kao jedan od najznačajnijih utemeljivača elektronskog zvuka i inovatora koji je među prvima zakoračio u izazov live setova, ali i kao čovek iza legendarnog lejbla Techo. Specifičan zvuk rezultat je njegovog dugogodišnjeg rada u više oblasti - i kao DJ, i kao producent, i kao muzičar, i kao kompozitor.

 

Cristian Varela
Cristian Varelafoto: Promo

Tokom 25 godina karijere bio je dobitnik preko 40 nagrada, a danas važi za ambasadora španskog tehna.

 

S druge sttrane, mladi wAFF je izdao singl "Vibrationz" za "Dramkod", a njegovo gostovanje na "Paradise DC-10" 2015. godine na Ibici ostaje legendarno. Potpisuje neponovljive hitove kao što je "Freaks" za Kokun Svena Vata, kao i fantastično fanki "Break a Sweat" koju je snimio zajedno sa kolegom iz Španije, don Kvarterom, za Mun Harbor iz Lajpciga.

 

wAAF
wAAFfoto: Promo

Njegova profesionalna biografija izdvaja se po nizu saradnji koje su rezultirale apsolutnim hitovima - ističu se trake koje je radio sa miljenicima scene kao što su "Eats Everything", Patrik Toping, Kvartero i Argi, ali i remiksima numera kojima su se proslavili "Gruv armada" ("Final Shakedown"), "Fur Kout" ("There's No Time"), Hot Sins 82 ("Plains and Trains"), zatim Majk Gil i Robert Ovens ("In the Mist").

 

Ovog leta wAFF i Varela postaju deo zvezdane ekipe koja će vas za pultom na Lidu povesti na egzotično putovanje, zajedno sa tvorcima neponovljivog zvuka kao štu su Vinišus Honorio, Feliks da Hausket, Goldi, Kristijan Varela, "Wise D & Cobe", Endru Meler, Ilija Đoković i mnogi, mnogi drugi.

 

Early bird akcija je u toku - festivalske ulaznice već su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima.

 

Kupi svoju kartu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu!

 

 

makonda-tracker