30. jun

Iznenađenje na Tašmajdanu: Dubioza Kolektiv dobija pojačanje

0

Stadion Tašmajdan mirisaće na elektro bluz duo "Ljubičice&Co", jer je "Dubioza kolektiv" u saradnji sa "Rock Radijem" odlučila da baš ovi Pančevci otvore njihov veliki beogradski koncert, koji spremaju za 30. jun.

Ljubičice
Ljubičicefoto: Goran Lizdek

O tome koliko je veliko interesovanje bendova bilo da sviraju kao predgrupa, svedoči preko osamdeset prijava koje su stigle na adresu "Rock Radija" u protekle tri nedelje.


"Ljubičice" su autori i producenti, braća Vuk i Petar Stevanović, koji već nekoliko godina predstavljaju nezaobilazni deo regionalne alternativne muzičke scene. U tesnoj saradnji sa desetinom vrhunskih muzičara, rasprostranjenih širom Evrope, na nastupima izvode najrazličitije koncertne eksperimente.

 

Vuk i Petar Stevanović
Vuk i Petar Stevanovićfoto: Goran Lizdek

Scenski debi njihove muzike osvojio je prvu nagradu na takmičenju bendova "Tvoj Zvuk", a već naredne godine proglašeni su za najperspektivniji mladi bend od strane magazina "Popboks". Objavili su album za "Lampshade media" iz Beograda, uz brojne saradnje sa muzičarima širom regiona.

Na stadionu Tašmajdan beogradskoj publici predstaviće neobični spoj savremenog i retro zvuka, moderne bitove i gitare iz šezdesetih, uz bogat muzički jezik kojim najčešće govore o svakodnevnim temama.

 

Petar Stevanović
Petar Stevanovićfoto: Goran Lizdek

Ulaznice za koncert "Dubioze kolektiv" 30. juna na stadionu "Tašmajdan" se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže.
 

 

makonda-tracker