party time

Black Coffee, Hernan Cataneo, Nick Warren i Riya ove nedelje u Beogradu

0


Za drugu nedelju juna, Barutana priprema produženi vikend i tri klupske muzičke poslastice.

foto: Promo
foto: Promo


Četvrtak 7. jun je rezervisan za najfiniji house zvuk, kada će nastupiti svetska superzvezda Black Coffee, koji nam donosi energiju vodećih klubova sa Ibice, Majamija i Njujorka. Te večeri, sa njim će di-džej pult deliti miljenik klupske publike Kristijan Molnar, uspešni domaći producentski trojac IDQ i mladi di-džej i producent Coeus.

 

foto: Promo


U petak 8. juna, na kalemegdansku letnju pozornicu stiže argentinski progressive izvođač sa karijerom dugom tri decenije, Hernan Cataneo, koji će izvesti ekskluzivni b2b di-džej set sa progressive house veteranom Nick-om Warren-om, dok će im podršku pružiti mlađi kolega iz Italije, Graziano Raffa, kao i Bokee.

 

foto: Promo

Subota 9. jun posvećena je liquid drum n bass zvuku i serijalu žurki Roll the Drums, koji će te večeri ugostiti Logistics-a, koji se nalazi na Hologram promo turneji i prvu damu ovog zvuka Riya-u, trenutno najpopularnij ženski vokal u drum and bass muzici. Domaću podršku pružiće im Roll the Drums rezidenti Bitz, Džonidža i Don Dada, uz goste Nemy-ja i Hermetik-a.

 

foto: Promo



 

 

makonda-tracker