party time

Uzbudljiv mesec u Social Club Sound Gardenu, gostuju evropski i regionalni di-džejevi

0

Nakon što je otvorena letnja sezona Social Club-a, u novom ruhu sa Adom Kalehom, već ovog petka iznenadiće vas jedan beogradski producent, koji se krije iza pseudonima Блек i koji će se predstaviti upečatljivim live actom.

foto: Promo
foto: Promo

Social Club Sound Garden / Jun 2018.

 

Pored njega ponovo ćemo imati priliku da čujemo Depru i rezidenta Nemanju Vanovića. Drugi petak u junu rezervisan je za već uigran tandem - Vladimira Dragaša i gosta iz Novog Sada Klausa, koji je prošlog puta svojim melodičnim post-industrijskim zvukom zadržao klabere do samog jutra.

 

Mladi, talentovani producent Milovan Stojanović imaće 15. juna produženi set, pored rezidenta Kristijana Šajkovića, kojima će se u toku noći pridružiti specijalni gosti. Nemax će 22. juna ugostiti deo ekipe Phat Cat takođe iz Novog Sada, Novaka i Wizarda koji premijerno nastupaju u Social Clubu.

 

I za kraj meseca Easy Tiger i Brosh, iza kojih stoje Marko Nastić i Petar Cvetković, ukrštaju snage i dovode ukrajinskog producenta Silat Beksija, koji svojim brojnim, interesantnim i novim izdanjima probija svoj put na minimal sceni, a po prvi put u Srbiji.

 

Očekuje nas vreo i uzbudljiv mesec u Social Club Sound Gardenu.

 

makonda-tracker