energično

Vatra zapalila Dom omladine, gledaćemo ih i na Šabačkom letnjem festivalu i Beer festu

0

Prvi veliki nastup Vatre u beogradskom Domu omladine Beograd još je jedan u nizu odličnih koncerata koji se pamte. Svi koji su prisustvovali prošlog petka mogu da potvrde kakvu energiju sa sobom donose virovitički rockeri!

foto: Promo
foto: Promo

Za 'prvi dejt' sa beogradskom publikom zasvirali su najveće hitove, kao što su dueti s Damirom Urbanom 'Tremolo' i najnoviji hit sa Massimom 'Nama se nikud ne žuri'. Da beogradska publika voli dobar rock'n'roll pokazala je pevajući od reči do reči još jedan od novijih singlova 'Sekvoje' tokom koga je Ivan Dečak sklonio ogradu između publike i benda i zapevao sa devojkama koje su mu se pridružile na bini. Očekivano, euforiju su izazvali prvi taktovi njihovog nesumnjivo najpoznatijeg hita 'Tango', proglašenog najslušanijom hrvatskom pesmom 2014. godine!


U dvorani preplavljenoj emocijama, Dečak je primetio novinara Petra Janjatovića za koga je zapevao pesmu 'Eskim' (zbog zime u njegovoj kosi, kako je rekao). Sa publikom je podelio i kako mu je pesma 'Saturn' posebno važna jer je posvećena voljenoj supruzi Nini.


Iako će jedan od najuspešnijih hrvatskih rock bendova sledeće godine proslaviti dvadeseti rođendan, Vatra je i dalje relativno nova beogradskoj publici, što je ovim koncert ipak promenio. Za početak, najavili su brzi povratak na ovogodišnjem Beer festu!


Nakon beogradskog koncerta, Vatru čeka dugo radno leto! Uz brojne nastupe duž obale od Šibenika, Dubrovnika, Biograda i Rovinja, svirkama će počastiti Podgoricu i Šipovo, a povratak u Srbiju najavili su početkom avgusta na Šabačkom Letnjem Festivalu.

 

 

makonda-tracker