Svirka

Rainmaker u Božidarcu: Najbolji Iron Maiden real tribute band 20. maja pred beogradskom publikom

0

19. maja, u klubu Božidarac, nastupiće jedini Iron maiden real tribute band na Balkanu, Rainmaker. Publiku očekuje odlična zabava uz obradu hitova kultnog engleskog metal benda Iron maiden.

foto: Promo
foto: Promo

U subotu 19. maja sa početkom u 20 časova u Božidarcu, očekuje vas spektakl koji je pripremio jedini Iron Maiden Real Tribute na ovim prostorima - RAINMAKER.

 

Okupljeni oko velike ljubavi prema bendu Iron Maiden svi se možemo složiti oko jednog - "Maiden England" je jedan od najboljih (po mišljenju mnogih i najbolji) koncert koji je Iron Maiden u svojoj veličanstvenoj i bogatoj istoriji poklonio svojim fanovima. To su i sami Maideni potvrdili, i to 2 puta - prvi put 1988. godine i drugi put 2012. godine. Pošto je Rainmaker već jednom radio "Tour '88", ovog puta su odlučni da treba uraditi i drugi deo - "Maiden England World Tour 2012" i zaokružiti čeličnu priču.

 

foto: Type o positive

 

Božidarac, sa svojom velikom binom, Rainmakeru daje neograničene mogućnosti da 19. maj učini nezaboravnim i veče kakvo priliči pravoj Iron Maiden energiji.

 

Frontmen benda Željko je tim povodom izjavio:

Kao i uvek, obećavamo nezaboravan provod, puno tvrdog zvuka, "real live" doživljaja, pregršt konfeta, hladnog piva... i naravno SCREAM FOR MEEEEEEEEEEE BELGRADEEEEEE..." 

U međuvremenu, dok se bend bude zagrevao u bekstejdžu, vas će zagrevati DJ Kedlavi, stoga pripremite uši za mnogo dobrog metala.

Rainmaker, po prvi put, planira profesionalno snimanje svog koncerta. Fanastična scenografija, kao i luda atmosfera koja prati ovaj bend će konačno biti zabeležena kako dolikuje.

 

Bend je pozvao publiku na koncert ovim rečima: 

Budite deo Rainmaker porodice, jer kroz godine koje smo ostavili iza nas, družeći se i deleći čeličnu energiju i onu dobru i onu još bolju... to smo sa vama i postali - porodica" 

 

 

makonda-tracker