ne propustite

Veliki spektakl u Štark areni: Kultni bend Scorpions 10. juna u Beogradu

0

Kultni bend Scorpions nastupiće 10. juna u Štark areni. Oni su u kratkom videu pozvali svoje fanove da im se pridruže tog datuma i uživo čuju svoj omiljeni bend.

foto: Promo
foto: Promo

S obzirom da su decembarsku turneju 2017. pomerili za jun ove godine, Scorpionsi su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže 10.juna na velikom spektaklu kojeg pripremaju u Štark Areni.

foto: Promo

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv svojim ovdašnjim fanovima, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Mikkey Dee bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe Motorhead.

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, Scorpionsi imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju – od cat walka, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

foto: Promo

Fanovi će imati priliku da u Štark Areni čuju najveće hitove Scorpionsa – od ’’Still Loving You’’ i ’’Wind Of Change’’ do ’’Rock You Like A Hurricane’’ i ’’Tease Me, Please Me’’.

Ulaznice za ovaj spektakl su već u prodaji .

makonda-tracker