Jubilej

Dža ili Bu koncertom u Božidarcu obeležavaju tri decenije uspešne karijere

0

Kultni bend Dža ili Bu, uz podršku ,,Crvenog kartona" održaće koncert 11. maja u beogradskom klubu Božidarac. Ovim koncertom bend obeležava 31 godina karijere i dve decenije od izdavanja albuma ,,Kao da ništa nije bilo".

foto: Promo
foto: Promo

Dža ili Bu proslavljaju 31. rođendan benda u Božidarcu i obeležavaju 20 godina od izlaska legendarnog albuma "Kao da ničeg nije ni bilo".

 

foto: Promo

 

U goste su ovog puta pozvali bend Crveni Karton koji je u poslednje dve godine odsvirao bukvalno sve festivale u Srbiji i stekao zavidnu bazu fanova.

 

Ovaj koncert bice malo drugačiji od uobičajenih svirki u Božidarcu, jer iz benda najavljuju preko 2 sata svirke. Na repertoaru će se pored numera koje su obeležile karijeru benda tokom devedesetih naći i svi oni hitovi koje je bend u poslednjih 7-8 godina izbacio, ali publika će moći i premijerno da čuje neke od novih pesama koje će biti objavljene na novom albumu čije snimanje uskoro započinje.

 

foto: Promo

 

Bend je od prošle godine, kada su krenuli na turneju kojom obeležavaju tri decenije postojanja imao preko 70 koncerata, kako u Srbiji tako i u svim velikim gradovima u okruženju poput Zagreba, Beča, Ljubljane, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Mostara i Banja Luke a u nastavku se očekuju koncerti u Leskovcu, Vršcu, Temišvaru, Splitu...

 

 

 

makonda-tracker