MUZIČKA POSLASTICA

Mile Kekin zavrteo "Atlas": Novi singl i spot!

0

Za pesmu je snimljen i video spot, koga je režirao jedan od najboljih hrvatskih režisera Radislav Jovanov Gonzo, a uz pomoć snimatelja Josipa Ivančića koji je ovoj putopisnoj pesmi dao umetnički pečat.

foto: Promo
foto: Promo

Atlas je putna pjesma, kao što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad. To je pjesma gastarbajtera, pečalbara i onih kojima je samo pun kufer svega pa sjedaju u prvi bus, vlak i avion iako znaju 'da ih nigdje ne čeka zemlja meda i mlijeka'.“, kaže Mile.

1 / 16 Foto: Promo

 

Mile je "Atlas", kaže, napisao u par minuta, snimio ga je Bojan Pahljina u RSL-u, producirao Denis Mujadžić- Denyken, a mastering je radio Brad Blackwood.

Posebno moramo zahvaliti hrvatskim željeznicama na jeftinijim kartama i što su nam posudili kapu i onu palicu kojom se maše vlakovima. Hvala i Huljama, prijateljskom bendu, što su nam glumili u spotu i još nam pivu platili.Također, hvala šminkerici Kasandri što smo ispali ljepši nego što smo mogli zamisliti", rekao je Mile Kekin.

 

"Atlas" je druga autorska pesma koju Mile Kekin planira da objavi na drugom solo albumu čiji je izlazak planiran za kraj godine.

 

Inače, punih godinu dana Miletov Reno 4, vozio je kroz regionalne radio stanice, a pesma je ove godine bila nominovana za Porin u kategoriji za pesmu godine.

 

 

makonda-tracker