BIĆE NEZABORAVNO

Fanovi su oduševljeni: Koncert "Hajde sanjaj me, sanjaj", povodom 60. rođendana Vlade Divljana

0

Publika u Sava Centru 10. maja moći će da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicima, od Idola, Srđana Šapera, Srđana Gojkovića-Gileta, Old Stars benda, do Nevladine organizacije i Ljetnog kina.

foto: Goranka Matić
foto: Goranka Matić

Pripala mi je zaista velika čast da 10. maja zajedno sa mnogobrojnim muzičkim legendama sa ovih prostora nastupim na koncertu 'Hajde sanjaj me, sanjaj'. Dođite, vidimo se!", poručuje Vaske iz Eve Braun.

Iz Slovenije frontmen Lačnog Franza Zoran Predin poručuje u video poruci, malom omažu Vladi i Idolima:

 

 

Jedan sam od učesnika igrano-dokumentarnog filma o Vladi 'Nebeska tema' koji se snima, a na koncertu 10. maja ću, kao i u filmu, izvesti pesmu 'Rusija', koju inače lično baš volim", otkriva Bajaga.

Domaćini koncerta su Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, Podrška koncerta je Magic Bush.

Mi, Vladini prijatelji i najbliži saradnici, rešili smo da obeležimo njegov 60. rođendan, da odsviramo koncert i prisetimo se nekih lepih pesama", kaže Zdenko.

Ulaznice za koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj” možete naći na blagajni Sava centra, odnosno prodajnim mestima Eventima.

 

Na koncertu će nastupiti Momčilo Bajagić-Bajaga, Kornelije Bata Kovač, Dušan Kojić-Koja, Zoran Kostić-Cane, Nebojša Antonijević-Anton, Rambo Amadeus, Saša Lošić-Loša, Darko Rundek, Goran Vasović-Vaske, Bojana Vunturišević, Dejan Vučetić-Vuča, Boris Mladenović-Bomla, Zoran Predin, Dejan Cukić i Kokan Popović.

 

Fecebook Event

 

 

 

makonda-tracker