ne propustite

Ovog vikenda najbolji svetski Linkin Park tribjut bend "Piknik Park" i Laka u SubBeernom centru

0

Najveći svetski Linkin Park tribjut projekat formiran je 2005. godine od vrhunskih muzičara koji iza sebe imaju bezbroj značajnih nastupa po festivalima i velikim prostorima u mnogim evropskim zemljama. Dolaze konačno i u Beograd 11. maja.

foto: Mrvica
foto: Mrvica

Bend je rasprodao dva koncerta u Zagrebu, pa su procene da će ulaznice i za beogradski nastup da planu, a dostupne su na blagajnama: DD Tickets-a i WinWin Shopova po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta će na ulazu u SubBeerni centar cena biti 800 dinara.

 

foto: Mrvica

Ekstravagantnim izgledom i specifičnim scenskim nastupom Laka i njegova sestra Lela instant osvajaju srca. Da su miljenici beogradske publike pokazalo se još pre deset godina kad su nastupom na Eurosongu i pesmom ,,Pokušaj" osvojili simpatije ne samo Beograda i Srbije, već celog regiona. Zato se mnogi veoma raduju njihovom koncertu koji počinje 12. maja u 21 čas.

 

foto: Mrvica

Ulaznice po ceni od 400 dinara dostupne su na blagajnama Eventima i DD Tickets-a, kao i u kafeu „Šikarica“ (Skadarska 22). Na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta, koštaće 600 dinara.

 

foto: Mrvica

Pored ova dva fenomenalna koncerta, u čuvenom podzemlju Cetinjske 15 u narednom periodu očekujemo i sledeće događaje:

18. maj, petak: Black – Metallica Tribute

19. maj, subota: Zoster

 

foto: Mrvica

 

makonda-tracker