ne propustite

Direktno iz Minhena: Benjamin Fröhlich ovog petka pred beogradskom publikom

0

Nemački di-džej i producent specifičnog umetničkog senzibiliteta, Benjamin Fröhlich, koji eksperimentiše sa techno i house žanrovima, često začinjavajući super plesnim disco zvucima, nastupiće u petak 20. aprila u Beogradu, uz podršku miljenika klupske publike, Kristijana Molnara.

foto: Promo
foto: Promo

Tokom protekle decenije Benjamin Fröhlich je bio angažovan na elektronskoj muzičkoj sceni na različite načine. Prošao je put od organizatora žurki do vlasnika prodavnice ploča pod nazivom “Play Record”, a zatim su ga ambicija i posvećenost muzici odveli do di-džej pultova prestižnih svetskih klubova. Usledilo je osnivanje andergraund izdavačke kuće “Permanent Vacation”, sa prijateljem Tom Bioly-em i hitovi koji su bili objavljeni od strane John Talabot-a, Todd Terje-a, Mano Le Tough-a, Tuff City Kids-a i mnogih drugih.

foto: Promo

U poslednjih nekoliko Benjamin Fröhlich se bavi i produkcijom, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u di-džejingu i svoje ljubavi prema muzici, istražuje svoje vizionarske ideje i stvara magičnu atmosferu na svakoj žurci.

Kristijan Molnar tvorac je Christallization Radio Show-a, koji je pokrenut sa idejom promovisanja elektronske muzike u Srbiji. Na sceni je preko deset godina i profilisao se kao di-džej alternativnog duha i energičnih allnighter žurki. Njegovi setovi odišu melodičnim techno-m, Chicago house-om, ali i disco-m, soulom, funk-om i new wave-om. Nastupao je na mnogobrojnim klupskim i festivalskim žurkama širom Evrope.

Više informacija o događaju OVDE.

makonda-tracker