Jubilarni koncert

Spektakl 1. juna u bašti SKC-a: Repetitor priprema najveći koncert do sad

0

Bend ,,Repetitor" 1. juna slavi 10 godina od izdavanja debi albuma velikim koncertom u bašti SKC-a. Svoje prve nastupe bend je imao upravo na tom mestu i oni se ponovo vraćaju u taj prostor. Publici obećavaju najbolji koncert do sad.

foto: Promo
foto: Promo

,,Sve što vidim je prvi put" poručila je grupa REPETITOR debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.

Povodom desetogodišnjice izlaska albuma koji je promenio tok razvoja domaće scene, eksplozija prerasta u nuklearni udar.

REPETITOR ĆE 1. JUNA NASTUPITI NA SVOM DO SADA NAJVEĆEM SOLISTIČKOM KONCERTU U BEOGRADU - U BAŠTI SKC-A. I ne slučajno baš tamo.

 

foto: Promo

 

Boris Vlastelica to objašnjava ovako:

 


U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike"
Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!"

 



A da prodrma Repetitor najbolje zna!

 

Pre 10 godina, terapija.net je napisala o Repetitoru



Niti jedan bend na Balkanu (ovom južnoslovenskom) već dugo nije uspeo ovako jednostavno, iskreno, žestoko a opet šarmantno da uobliči svoje frustracije i ispljune ih"

 

 

Povodom desetogodišnjice debi albuma, a pred veliki beogradski koncert koji pripremaju za 1. jun i baštu SKC-a Repetitor je objavio i tri spota sa izdanja ,,Sve što vidim je prvi put", za pesme koje do danas nisu bile ekranizovane.

Spotovi za pesme ,,Ja", ,,Zli sin" i ,,Pukotine" nastali su u Kvaki 22 u decembru 2017. godine zahvaljujući su zahvaljujući Nemanji Đorđeviću (kamera i režija) i Uni Bojić (montaža i režija).
 

 

 

Ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a nalaze se u prodaji.

 

 

 

makonda-tracker