za najbrže

Vodimo vas na Easy Tiger žurku: Okain i Marko Nastić nastupaju u klubu Mladost

0

Easy Tiger i Marko Nastić 19. aprila dovode Samuela Okain Thalmanna poznatijeg kao Okain, redovnog gosta ovog serijala, dj-a koji je među prvima gostovao na Easy Tiger žurkama.

foto: Promo
foto: Promo

Okain je deo talasa umetnika koji su počeli da vrte ploče i produciraju muziku pre 15 godina u Parizu. Njegovo prvo izdanje je izašlo 2007. godine i lansiralo karijeru uzbudljivog novog zvuka u elektronskoj muzici. Pored toga što je radio u eminentnim svetskim klubovima, kao što su Panorama, Fabric itd, učestvovao je u mnogim projektima poput “Handycraft”, pseudonim koji je koristio u saradnji sa Paul Ritchom pre mnogo godina.

 

Ono što je najvažnije je da je ostao veran svom zvuku sa redovnim izdanjima na labelovima kao što su Tsuba, Bpitch Control i najnovija na Dogmatiku i Infuseu (Fuse London). Kada se presilo u Berlin 2011. pokrenuo je svoju izavačku kuću “Talman Records” gde može slobodno da izdaje muziku koju voli.

 

foto: Promo

Ovo je prava prilika da čujete ovog impresivnog i raznovrsnog selektora kao i sve popularnijeg producenta, zajedno sa Nastićem, 19. aprila u klubu Mladost. Karte će biti dostupne na ulazu kluba po ceni od 400 rsd.

 

 

***

Ukoliko želite da osvojite ulaznicu, pišite nam na redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv događaja  za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

makonda-tracker