Koncert

Damir Urban pred beogradskom publikom: koncert u SubBeernom centru 14.aprila

0

Damir Urban i njegov bend nastupiće 14. aprila u SubBeernom centru. Pevač ovim nastupom promoviše svoj novi singl ,,Kuća sjećanja".

foto: Promo
foto: Promo

 

Pevač, tekstopisac i gitarista Damir Urban nastupiće sa svojim bendom 14. aprila od 21 časa u beogradskom SubBeernom Centru.

 

foto: Promo

Tri decenije duga karijera i svima poznate numere „Budi moja voda“, „Mjesta za mene“, „Odlučio sam da te volim“, „Nebo“, „Astronaut“, ali i one novije „Sutra ćemo pričati“, „Ribe“, „Priđi mi bliže“, najbolja su preporuka da svratite u subotu do poznatog podzemlja Cetinjske 15.

 

foto: promo

 

Pesma „Kuća sjećanja“ najnoviji singl benda Urban&4, svojevrsni je omaž velikim autorima i muzičarima – Elvisu Prisliju, Džonu Lenonu, Bobu Dilanu, Džoniju Mičelu i mnogim drugim legendama.

 

Tekst "Kuće sjećanja” govori o uvek uzaludnom pokušaju da pobegnemo od prošlosti, lične ili kolektivne; o tome kako je svaki korak koji u životu učinimo podjednako važan i da tek kada prihvatimo prošlost kao nešto što se ne može izbeći, a ni promeniti, tek tada, možemo očekivati i graditi bolju budućnost.

 

 

 

makonda-tracker