poklon publici

Peva o Moskvi, ali za njega nema zime: Boris Novković objavio novu ljubavnu pesmu koja je već osvojila srca publike

0

Hrvatski pevač Boris Novković snimio je spot za novu pesmu ,,Moskva".

foto: Orange videos
foto: Orange videos

Spot je nastao u saradnji sa umetničkim dvojcem Dušanom Bančićem i Bojanom Dragojevićem i uz podršku stručne ekipe Orange studia koja je učinila da spot izgleda zaista svetski. Boris je istakako kako je ova pesma i spot poklon publici pre njegovog predstojećeg koncerta u Lisinskom u Zagrebu 14. maja.

"Jer nema zime, tešim se time..." novi su stihovi koje je otpevao Boris Novković u pesmi "Moskva". Sjajna ljubavna pesma po kojima je poznat ovaj vrsni interpretator, izašla je iz muzičke radionice Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, a za spot je ponovo zadužena ekipa "Orange Videos". Bačić i Dragojević radili su Borisu pesmu "Čista ljubav" koja je izazvala veliku pažnju i publike i muzičke javnosti.

foto: Orange videos

Boris je ovim povodom rekao:

Moskva" je moj iskreni poklon mojoj dragoj publici, mojim dragim prijateljima, koji vole i prate moje pesme već toliko godina. Ova pesma je sasvim posebna i iskrena, a po atmosferi podseća na moje najbolje stare pesme i jedva čekam da je publika čuje i da je skupa otpevamo u Lisinskom 14. maja, na mom velikom koncertu koji nosi naziv Čista ljubav po istoimenom hitu koji je i zvanični soundtrack serije Čista ljubav.

foto: Orange Studio

On je dodao kako je spot za pesmu ,,Čista ljubav" imao odličnu gledanost:

Spot za pjesmu " Čista ljubav” do sada je videlo više od 2 miliona gledatelja i do sada je jedan od mojih najgledanijih spotova, a ujedno i jedan od najgledanijih u Hrvatskoj u prethodnih godinu dana, a od “Moskve”, uz podršku moje sjajne izdavačke kuće Croatia Records, očekujem čak i veći uspeh.”

makonda-tracker