nova pesma

Čista senzualnost, strast i drama: Frau Casio objavila novi singl

0

Iza imena dance pop heroine Frau Casio stoji Ida Prester iz benda Lollobrigida, a njen stalni saradnik je producent Decay.

foto: Promo
foto: Promo

Dok je Lolla vesela, prkosna i pank, Frau Casio je zrelija i suptilnija varijanta plesnog zvuka. Privukla je pažnju prvim singlom „Mlada“, a nastavila ubojitim singlovima „U tvojoj glavi“ i „Mama“. Posebnu pažnju privukla je svojim spotovima koji su prave mini filmske poslastice.

 

foto: Promo

Novi singl „Dvoje“ predstavlja zanimljivu kombinaciju Frau Casio i misteriozne Gospoje Terce. Iako svoj pravi identitet brižljivo skriva, ljubitelji regionalne elektro pop scene će prepoznati mazni seksipilni vokal koji se, pored Frau, pojavljuje u ovoj pesmi.

Ova pesma je čista senzualnost, strast i drama. Gruv puca i vozi. Divota je što nam se pridružila i Gospoja Terca, napravili smo komad muzike uz koji bismo sami voleli plesati, voditi ljubav, voziti se do kraja sveta ili samo slušati i topiti se. Svojevrsni je omaž osamdesetima, godinama naseg detinjstva i divnoj pop i elektro muzici tog vremena“ - izjavila je Frau Casio.

foto: Promo

Spot potpisuje Dušan Stanivuk, a u ulogama ljubavnika briljiraju mlada glumica Ana Mandić i Aleksandar Đinđić.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker