Novi singl

Od Pekama do Zvezdare: Novi singl Malka Bridžera pred srpskom publikom

0

Engleski muzičar Malk Bridžer objavio je singl ,,Reka bre (River). Singl je rezultat saradnje sa domaćim muzičarima i predstavlja najavu njegovog albuma ,,From Peckham to Zvezdara".

foto: promo
foto: promo

Engleski muzičar Malk Bridžer (Malc Bridger) objavio je singl “Reka Bre (River)”, koji prethodi njegovom albumu “From Peckham to Zvezdara”, u digitalnom izdanju Metropolis Music.

 

Pored Bridžera, koji nastupa kao pevač i tekstopisac u stvaranju singla su učestovovali  i Branislav Bane Gluvakov Tubaćin koji je svirao gitaru, Fedja Franklin – bubnjeve, Vladimir Preradović – klavijature i Srđan Popov – bass gitaru.

 

Malk Bridžer inače je rođen u okolini Londona, blizu Pekama gde i počinje svoju muzičku karijeru, koju nastavlja u Egiptu i Srbiji, svirajući u raznim bluz i rokenrol bendovima. Jedno vreme u Engleskoj je imao sa bendom zapažene nastupe u klubu čiji je menadžer bio glumac Patrick Murray (Mickey Pearce iz serije “Mućke”). Malk obožava “noir” filmove 40-tih i 50-tih, kao i Led Zeppelin, Nick Drake, Massive Attack, Nick Cave, The Clash.

 

 

makonda-tracker