SubBeerni centar

Muzički spektakl koji se ne propušta: Nikola Vranjković, Obojeni program i Kanda kodža i Nebojša svojim načinom do slobode

0

U okviru Kontakt muzičke konferencije koja okuplja region u Beogradu od 21. do 24. marta, u podzemlju Cetinjske 15 održaće se niz koncerata.

foto: Mrvica

Nikola Vranjković nastupa u četvrtak od 20h, Obojeni Program i Auf Wiedersehen u petak od 21h, a u subotu u SubBeernom Centru od 21h su Kanda kodža i Nebojša, a gosti su im Igralom.

 

Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je preko 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire "Ignjat Bajloni i sinovi".

U pretprodaji se za koncerte ulaznice mogu uzeti u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22 za 800 RSD po koncertu, a na dan koncerta će karte biti dostupne na ulazu u SubBeerni centar po ceni od 1.000 RSD.

 

foto: Promo

„Svaka definicija gubitak je slobode“ je moto koji je bio ključan da se organizatori #Kontakt2018 muzičke konferencije odluče da upravo Branislav Babić Kebra i ekipa „oboje“ revijalni deo konferencije.

 

foto: Promo

„Sve što mogu reći stane u dve reči“ kaže Nikola Vranjković. Njegov aktuelni album „Veronautika“ iz dana u dan nailazi na sve veće interesovanje publike.

„Misli dobro“ je moto KKN-a, ali i #Kontakt2018 muzičke konferencije, jer će na ovogodišnjem Kontaktu da se susretnu predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove.

 

foto: Promo

Konferencijski program prati veliki broj koncerata i DJ programa, a ekskluzivnim nastupom benda Nebojše Antonijevića Anton + Hevi hipi bejbi, Kontakt konferencija će biti i zvanično otvorena 21. marta u Domu omladine Beograda. Kao gosti sviraće bend Zvuk Ulice.

 

#MisliDobro Kontakt konferencija ima za cilj da još jasnije mapira naš region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije. Drugo izdanje Kontakt konferencije „preti“ da postane prolećni događaj sezone: 8 lokacija, 25 koncerata i DJ nastupa, 70 učesnika iz 7 zemalja, 18 festivala i 3 izložbe.

makonda-tracker