uskoro i kod nas

U znaku broja pet: Jedinstvena rep rok ekipa Hollywood Undead stiže i u Beograd

0

Najpoznatiji rep rok bend uvrstio je Beograd u svoju evropsku turneju 2018! Petorka iz Los Anđelesa nastupiće 25. juna na bazenima „11. april‟ na Novom Beogradu, što će biti njihov prvi koncert u Srbiji.

foto: Promo
foto: Promo

Tom prilikom će promovisati svoj najnoviji album „V‟, a publika će imati priliku da čuje i njihove čuvene hitove – „We Are‟, „Whatever It Takes‟, „Bullet‟, „Everywhere I Go‟, „Undead‟ i ostale numere koje predstavljaju idealnu mešavinu repa, hip hopa, roka i nu metala.

 

Hollywood Undead su u znaku broja 5 – oformljeni su 2005. godine, imaju 5 članova – Johhny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man i Danny čine ovaj bend – snimili su 5 albuma i u Beogradu sviraju 25. juna 2018!

Mi smo petorica braće‟, naglašava Johnny 3 Tears, „koja pridaje veliki značaj numerologiji. Ljudi imaju 5 čula, 5 zvezdica označava kvalitet, 5 predstavlja čoveka u teologiji... Zato i verujemo da će naš prvi koncert u Srbiji biti spektakularan, jer se održava 25. juna‟.

Nastup Hollywood Undead-a ujedno je i otvaranje letnje sezone koncerata na bazenima „11. april‟ na Novom Beogradu. Jedan od najlepših koncertnih open air prostora u gradu prošle godine otvorili su Cigarettes After Sex, održavši jedan od najzanimljivijih nastupa u prestonici.

 

 

makonda-tracker