ne propustite

Legenda pop muzike: Brajan Feri nastupa u Beogradu

0

Britanska muzička zvezda nastupiće 7. septembra u Štark Areni, u okviru svoje britanske i evropske turneje, kada će se beogradskoj publici predstaviti neverovatnim lajv nastupom.

foto: Promo
foto: Promo

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoriji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

 

Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri izdao je 15 albuma, od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

 

Šarmer za sve generacije, Feri će 7. septembra u Štark Areni izvesti klasične hitove iz solo repertoara i diskografije grupe Roxy Music, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

 

Brajan Feri je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnom odnosu prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League i drugi.

 

 

makonda-tracker