preporuka

Svetska rege zvezda peva sa srpskim bendom: Ras MC Bean i Soulcraft snimaju zajedno

0

Svetska rege zvezda Ras MC Bean postao je član srpskog rege benda Soulcraft. Bend je upravo izbacio novi spot i prvi singl u ovoj postavi.

foto: Promo

Jedan od najznačajnijih rege sastava Balkana, Soulcraft, objavio je novi singl “Boots Tracks”. Svetska rege zvezda Ras Mc Bean ovim singlom predstavlja se publici kao novi pevač grupe Soulcraft.

 

Na poziv benda Soulcraft, Ras Mc Bean je proveo dve nedelje u Beogradu u decembru 2017 i tom prilikom snimio je 15 novih pesama. Muziku potpisuju gitarista Slobodan Đukić i klavijaturista Vladimir Krkljuš, ujedno i producent albuma, dok je Ras Mc Bean autor tekstova. Snimanje je obavljeno u studiju “Blaze” u Beogradu. Prezadovoljan kvalitetom i potencijalom saradnje, Ras Mc Bean je odlučio da postane trajni i ravnopravni član Soulcrafta.

 

foto: Rege

 

Za beogradski portal Gle Ras Mc Bean je izjavio:

Očekujem da će ovaj album biti jedan od najboljih rege albuma u svetu.”

Dejan Utvar, bubnjar grupe Soulcraft izjavio je:

Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Ras Mc Bean član našeg benda. Rad sa njim u studiju bio je veoma kreativan i intenzivan. Sada sa nestrpljenjem očekujemo koncerte.”

“Boots Tracks” je prvi singl i spot, koji najavljuje novi album, koji će u maju 2018 objaviti Ammonite Records. Spot su snimili Pjetro Coanini u Njujorku, Vrtke Lazarević i Vladimir Dražić u Beogradu. Montažu spota obavio je Milan Jakonić. Prateće vokale u pesmi “Boots Tracks” otpevala je Kristina Kovač.

 

 

 

 

 

makonda-tracker