novo

Kišne dane je najlepše provesti uz knjigu, a ovo su novi naslovi koje ćete obožavati

0

Kao što ste već navikli, od Vulkan izdavaštva stižu samo najbolje knjige u kojima mnogi od nas pronalaze preko potreban predah od svakodnevice.

Vulkan
Vulkanfoto: Promo

Ukoliko ste obožavalac ljubavnih romana i želite da se ugrejete pričom u kojoj ljubav sve pobeđuje, a hrabrost je imperativ, knjiga "Obala sećanja" od omiljene autorke bestelera Nore Roberts, pravi je izbor za vas.

 

Iz pera najprodavanijeg pisca bestselera Gijoma Musoa ove jeseni ljubitelji ljubavnih trilera uživaće uz knjigu "Devojka i noć".

 

Posle bestselera "Dok nisam srela tebe" i "Posle tebe", autorka najlepših ljubavnih drama predstavlja novi roman. Poslednja knjiga trilogije čuvene autorke Džodžo Mojes "Zauvek moj dragi" nastavlja da prati život mlade Luize Klark u njenoj potrazi za srećom.

 

U svom prvencu "Ne plači za mnom" Patriša Vilson donosi nam veličanstvenu i intrigantnu porodičnu priču o istoriji Krita.

 

Briljantan, nenaglašeno autentičan lirski roman "Memoari jedne gejše" donosi istinitu priču o jednoj od najslavnijih japanskih gejši. U ovoj knjizi čitalac upoznaje svet u kojem se devojačka čednost prodaje onome ko ponudi najviše novca, a žene se obučavaju kako da razonode najmoćnije muškarce. To je svet u kom je ljubav odbačena kao iluzija.

 

Pjer la Mir poznat je po romansiranim biografijama. Jedna od njih je upravo biografija čuvenog Leonarda da Vinčija. A Zašto je Leonardo toliko vremena posvetio upravo firentinskoj domaćici Lizi de geraldini i za koga je portret bio naslikan, ljubitelji klasika saznaće u kultnom romanu "Život Mona Lize".

 

Priča o najmoćnijoj italijanskoj porodici koju ste obožavali se nastavlja! Iz serijala knjiga o Dinastiji Mediči, čitaocima će se predstaviti "Propast jedne porodice", autora bestselera Matea Strukula. Nakon udaje za Anrija, Marija de Mediči se suočava sa raznim protivnicima. U vrtlogu strasti, bogatstva i moći, izdaće je neko od koga je to najmanje očekivala.

 

Autor intrigantnog bestselera "Manipulator", Jusi Adler-Olsen ove godine predstaviće novi roman "Selfi". Kakva se veza krije između događaja u prošlosti i misterioznog ubistva, čitaoci će imati priliku da saznaju u novom trileru proslavljenog autora.

 

Nakon svetskih bestselera "Šaptač", "Lovac na duše", "Vladar iz senke", "Dečak od stakla", "Noć mi te uzima" i prošlogodišnjeg hita "Gospodar Senki", stiže novi roman omiljenog pisca trilera Donata Karizija "Čovek iz lavirinta" koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

"Pod grimiznim nebom", autora Marka Salivana, bestseler koji obara rekorde na Amazonu, donosi priču o neverovatnoj hrabrosti u jednom od najmračnijih trenutaka istorije.

 

Koja god da je vaša idealna doza inspiracije, možete je pronaći u izdanjima Vulkan izdavaštva. Ovi, i mnogi drugi naslovi očekuju vas na Sajmu knjiga, zato ne oklevajte dugo i izaberite svoj omiljeni. Vremena je malo, a knjiga je puno!

 

 

makonda-tracker