nešto novo za čitanje

Knjiga "Kako razgovaramo" pisca Fridmana Šulc fon Tuna u knjižarama

0

Teško je naučiti dobro komuniciranje, zato je novo delo ovog poznatog nemačkog psihologa tu da pomogne

Nova knjiga Fridmana Šulc fon Tuna 'Kako razgovaramo
Nova knjiga Fridmana Šulc fon Tuna "Kako razgovaramo"foto: Promo

Znati dobro komunicirati nije urođena osobina. Ona se uči. U tome nam može pomoći priručnik za ovladavanje veštinama komunikacije koji je napisao psiholog i ekspert za komunikaciju Fridman Šulc fon Tun.

 

Njegova knjiga „Kako razgovaramo“ klasično je delo psihologije i udžbenik koji je široko zastupljen u školama, univerzitetima i na obukama za poslovne veštine. Namenjena je širokoj publici jer obezbeđuje alate i putokaze za poboljšanje svakodnevne komunikacije.

 

U poslovnoj komunikaciji, u razgovoru sa partnerom ili u kojoj drugoj vrsti svakodnevnog međuljudskog odnosa, često se suočavamo sa raznim teškoćama. Ne uspevamo da jasno prenesemo drugoj osobi svoje misli ili osećanja, a često i pogrešno razumemo šta osoba sa kojom razgovaramo želi da nam saopšti. Tako razgovori dovode do nesporazuma, koji mogu prerasti u svađe, a da nije jasno šta je uzrok tome. „Kako razgovaramo“ analizira tipične smetnje u komunikaciji i nudi pristupe koji nam mogu pomoći da razumemo konkretne probleme i ostvarimo u svim oblastima života bolje međuljudske odnose.

 

Priručnik za ovladavanje veštinama komunikacije „Kako razgovaramo“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

 

 

makonda-tracker