nagrađujemo čitaoce

Glossy vam poklanja knjigu Džordžije Rutis Savas "Proročanstvo ljubavi"

0

 

Proleće je konačno stiglo, a mi ćemo vam omogućiti da uživate u njemu na najbolji mogući način! Pišite nam i osvojite svoj primerak ove interesantne knjige.

foto: Promo
foto: Promo

Ah, šta smo sve spremni da uradimo zbog ljubavi! Ratovi su vođeni u njeno ime, a vladari se odricali prestola da bi bili sa izabranicama svoga srca, i nema sumnje da su žudnja i strast menjali tok istorije. Treba li da se udam za njega? Da li je ona prava za mene? Da li mi je verna? Da li me želi? Ljubav nas opseda, i svako od nas je bar jednom postavio sebi neko od ovih pitanja.

Na stranicama ove nalaze se odgovori uzeti iz drevnih i savremenih proročkih tehnika, poput hiromantije, astrologije, dragog kamenja, tarota i numerologije. Svi odgovori tiču se samo jednog – ljubavi.

 

 

foto: Promo

Obradujte sebe ili vama drage ljude jednim od najnovijih naslova Vulkan izdavaštva i imaćete priliku da izaberete fenomenalan poklon iz Oriflame kolekcije – Floral Embrace gel za tuširanje, Macaron Love kremu za ruke ili The ONE Volume Blast maskaru.


Akcija traje od 13. aprila do 7. maja 2018. godine u svim knjižarama Vulkan širom Srbije.

Naslovi na akciji su: Ako ti tako želiš – Brino Komb, Tango pod mesečinom – Ali Sinkler i Proročanstvo ljubavi – Džordžija Rutsis Savas.

 

 

Glossy svojim čitaocima poklanja ovu knjigu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, knjige se preuzimaju u Vlajkovićevoj 8, u Beogradu.

makonda-tracker