nagrađujemo čitaoce

Glossy vam poklanja knjigu Brina Komba "Ako ti tako želiš"

0

Proleće je konačno stiglo, a mi ćemo vam omogućiti da uživate u njemu na najbolji mogući način! Pišite nam i osvojite svoj primerak ove interesantne knjige.

foto: Promo

Kada se pogleda sa strane, Kamila vodi savršen život: udata je za muškarca iz dobre porodice, uspešna je u poslu, ima dvoje dece, živi u elegantnoj kući nedaleko od Versajskog dvorca. Međutim, njen brak je zapao u ćorsokak. Kada joj, sasvim neočekivano, prvi muškarac zbog kojeg joj je srce zaigralo pošalje poruku, ona se prepušta bujici strasti. Stiven živi između svoje dve knjižare u Parizu i Londonu i nikada nije prestao da je voli... Kamila koristi poslovna putovanja u London da bi se ponovo viđala s njim, ali naposletku reši da stavi tačku na njihovu vezu. Nekoliko meseci kasnije, dobija rukopis romana čijim je stranicama ispričana njihova priča: od prvog pogleda do poslednjeg poljupca. Ali knjiga je nedovršena, i na Kamili je da izabere kraj...

 

foto: Promo

Obradujte sebe ili vama drage ljude jednim od najnovijih naslova Vulkan izdavaštva i imaćete priliku da izaberete fenomenalan poklon iz Oriflame kolekcije – Floral Embrace gel za tuširanje, Macaron Love kremu za ruke ili The ONE Volume Blast maskaru.


Akcija traje od 13. aprila do 7. maja 2018. godine u svim knjižarama Vulkan širom Srbije.

Naslovi na akciji su: Ako ti tako želiš – Brino Komb, Tango pod mesečinom – Ali Sinkler i Proročanstvo ljubavi – Džordžija Rutsis Savas.

 

Glossy svojim čitaocima poklanja ovu knjigu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, knjige se preuzimaju u Vlajkovićevoj 8, u Beogradu.

makonda-tracker