Riki Martin: Plakao sam kao beba

5
Gostujući u emisiji Opre Vinfri slavni portorikanski pop star Riki Martin otkrio je koliko mu je teško palo da javnosti razotkrije svoje seksualno opredeljenje

Latino lepotan koji je od samog početka svoje karijere slamao ženska srca širom planete, Riki Martin, priznao je voditeljki Opri Vinfri da mu je veoma teško pao trenutak kada je pre par meseci na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji postavio lično priznanje o naklonjenosti istom polu.

- U prvom trenutku kada sam kliknuo na dugme pošalji osetio sam olakšanje. A onda sam shvatio da nikog nema u blizini. Nekoliko minuta sam sedeo tako sam u studiju, sve dok nije ušao moj asistent i tad sam se briznuo u plač poput novorođenčeta – priznao je pevač.

Tridesetosmogodišnji Martin, koji je pre dve godine uz pomoć surogatmajke dobio blizance Valentina i Matea, doneo je odluku da razotkrije svoje seksualno opredeljenje upravo zbog svojih sinova, kako ga oni jednoga dana ne bi osuđivali da nije častan čovek.

- Nisam mogao više da izdržim. Iako je bolelo, morao sam da mislim na najvažniju stvar na svetu – moju decu. Dok sam ih držao u naručju, razmišljao bih o tome kako ih svojim ćutanjem zapravo učim da lažu. Oni su moj blagoslov i zbog njih sam odlučio da svetu otkrijem istinu – ispričao je ovaj zgodni muzičar koji je detalje o svojoj seksualnosti izložio sudu javnosti u svojoj autobiografskoj knjizi jednostavnog naziva Ja.

- Otkako pamtim, osećao sam strašnu privlačnost prema muškarcima, iako moram priznati da nisam bio imun ni na hemiju koju sam osetio kod žena. Međutim, samo su muškarci mogli da probude tog instinktivnog, životinjskog mene - otkrio je Riki u jednom poglavlju biografije koja se od ove nedelje prodaje u knjižarama širom sveta.

makonda-tracker