Riki Martin: Plakao sam kao beba

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

ana

03-11-2010 23:27h
Ja@- slazem se sa tobom ali onda nije u pitanju bela kuga kako je predhodnik napisao vec nemar roditelja i nadam se da ce takvih biti sve manje.Ali to je vec opet druga tema. Ja imam troje dece i jako sam ponosna zbog toga, a nisam protivnik gay populacije svako ima svoje pravo. Zapravo, jako me je iziritiralo citiram: "a svi kao veliki srbi".

Ja

03-11-2010 18:13h
Ana a da li svako dete koje ima i majku i oca ima ih stvarno ili je majka prava majka (mislim na pozrtvovanost) a otac samo bioloski tata...Da se ne lazemo mnogi ocevi su samo ocevi na papiru. Njih deca ne interesuju.

ana

03-11-2010 16:01h
Kakve veze ima bela kuga? Deca se dobijaju spajanjem razlicitog pola.Ok, moze to i tako kao surogat majka itd.. ali to jednostavno nije "zdravo". Mada, Boze moj sve je stvar opredeljenja ali mi nismo zapad i svako dete ima pravo na majku i oca!

etero

03-11-2010 12:25h
Ovo je vazan clanak za sve protivnike gay populacije.
Vazna je informacija jer nazalost mnogi ljudi ne znaju da moze prvi komsija da im bude gay, dete, sestra..isto tako ne znaju sta znaci "bela kuga" a svi " kao " veliki srbi.
Gay je OK !!!

one_crazy_angel

24-03-2011 17:17h
Resila sam da ostavim komentar,posle citanja njegove knjige i to na nekom ozbiljnom sajtu.

Samo neko ko ima ogromnu dusu,moze da napise onakvu knjigu.Njegova karijera nikada nije padala,covek je samo rekao istinu,jer vise nije mogao da izdrzi,sto se i oseca,kroz celu knjigu.Sam je rekao koliko je bio homofobican.Knjiga nije pateticna,samo je istinita.

Svoju nesrecu,zbog nemogucnosti da i on sam prihvati sebe,takvog kakav jeste,umesto droge i raskalasnog zivota,kao vecina poznatih,okrenuo je humanitarnom radu,svojoj Fondaciji i spasavanju dece od sex trafikinga,eksploatacije,uzasne sudbine.Nikada necu zaboraviti snimak,sa CNN-a,kako nosi jednu malu crnkinju,od 5-6 godina,koju su spasili,a koja je bila prodata.

Ta Oprina emisija,sa njim,je fantasticna i mislim da svi treba da je pogledaju,nebitno da li ga volite ili ne.Vidi se koliko je divan,kao covek i koliko je pametan,nacitan.

Strasno je to sto ga pojedinci,koji ne znaju nista o njemu vredjaju,samo zato sto je gej i sto komentarisu kako ne treba da ima decu.
To je uzasno.

Kod Opre je prvi put pustio kamere u kucu sa klincima i vidi se koliko su mu privrzeni i srecni uz njega.Nikada ih ne ostavlja same duze od dve noci,uvek su sa njim.Deca ne znaju da glume!Pogotovo tako mala deca.

Posle toliko godina njegove karijere,jako mi je zao sto nisam bila fan od pocetka.
pozzzzzzzzzz
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: