Intervju čitalaca - Slavko Beleslin: Ne verujem u prijateljstvo sa bivšim devojkama

0
Odgovarajući na pitanja koje su mu postavili posetioci našeg portala, voditelj Slavko Beleslin ispričao je da još nije odlučio kada će ozvaničiti svoju romansu sa Ivom Šiđanin, otkrio kako ne veruje u druženje bivših ljubavnika i priznao da nikada nije ni pomi
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voditelj Nacionalnog Dnevnika na televiziji Pink Slavko Beleslin za Story.rs u intervjuu čitalaca govori o svom odrastanju i školovanju u Zemunskoj gimnaziji i otkriva da mu pravo uživanje predstavlja pisanje na staroj mašini za kucanje. Miljenik dama govori o svojoj romansi sa Ivom Šiđanin, objašnjava zbog čega još nije uplovio u bračne vode i otkriva kako je njegovo viđenje muško-ženskih odnosa.

Sve pohvale… Pravi ste profesionalac u svom poslu, kada i kako ste započeli svoju karijeru? Marko Radovanović

- Da se ne bih ponavljao u svakom odgovoru, ja se pre svega svima zahvaljujem na lepim rečima i komplimentima koje nikada nisam znao da primam. Hvala vam svima od srca što ste odvojili nekoliko minuta za mene. Da krenemo - moja karijera u medijima, u pravom smislu te reči, počela je pre više od deset godina na BK televiziji. Pre toga sam malo stažirao na radiju, ali to zaista ne mogu nazvati ozbiljnim poslom.

Sve pohvale na račun kako posla tako i pojave. Zaista ste kompletan muškarac u svakom smislu. Interesuje me šta sem Kundere volite da čitate i da li će vas Iva Šiđanin konačno odvesti pred oltar? Svako dobro! Zorica

- Pitanje je zaista preopširno, bar njegov prvi deo, pa ću reći da čitam skoro sve šta mi padne pod ruku. U poslednje vreme tu ima malo više stručne literature, ali svakoga dana odvojim vreme za čitanje. Nekada je to samo nekoliko minuta pred san, ali važno je da je navika zadovoljena. Drugi deo pitanja namenjen je po malo Ivi, a po malo sudbini, i iako znam šta bih voleo, odgovor na to pitanje još ne znam.

Da li imaš kućnog ljubimca? Marija Tomić

- Na žalost, nemam. U stvari, moglo bi se reći da imam ali da ne živi kod mene. Zove se Mića, mali mešanac sa očima Bambija, izvor mnogih srećnih trenutaka u mojoj porodici.

U čemu je trik što većina dobrih i poslovnih muškaraca, tj. uspešnih i ostvarenih u mnogim segmentima života ne mogu da se ostvare kao porodični ljudi, slabo su shvaćeni od strane suprotnog pola ? Pozdrav! Vojislavka Kozlica

- Nema tu nikakvih trikova, ali ima mnogo posla, pritiska i rokova koji ti ne ostavljaju previše slobodnog vremena, a ni previše slobodnog mozga,  da bi se posvetio privatnim stvarima. Nije sve uvek onako kako se čini na prvi pogled. Verujem da je to jedini razlog.

Slavko, u kakvom su ti sećanju ostali školski dani u Zemunskoj gimnaziji, imaš li prilike da vežbaš ruski jezik i šta misliš o tom vremenu kad smo pohađali Zemunsku? Pozdrav iz IV-2 Selena Kovač

- Pozdrav, generacijo! Ako malo dublje analiziram tu fazu svog života, mogu ti reći da se radi o jednom izuzetno stresnom periodu… Ali kada se samo setim druženja i smeha koji je sve to pratio, odmah zaboravim sve loše trenutke. Tih dana je sve izgledalo kao jedna dobra šala, pa i ti časovi za koje me pitaš. Na žalost, nemam prilike da vežbam ruski, nadam se da će je biti u budućnosti.

Veliki pozdrav Slavko iz Sremskih Karlovaca, zanima me kako uvek uspevaš da budeš tako dobro raspoložen?
P.S Dani vina su u oktobru u Karlovcima, nemoj to da propustiš, KIS Sandra Ivančević

- Mislim da je tajna u tome što volim posao koji radim. Kao što volim i manifestacije kao što su dani vina, ali mislim da sam ove godine zakasnio. Vidimo se možda sledeće godine.

Šta slušate od domaće mizike i koja vam se pevačica iz Srbije sviđa? Poz od Cece

- Oduvek i potpuno instiktivno volim i osećam malo tvrđu muziku. Zato je rok ono što najviše volim da čujem. Na tom planu kod nas ubedljivo najbolju stvar radi Van Gogh, a od dama Ivana Peters i Negativ.

Kako ostaješ običan u ponašanju, u čemu vidim kvalitet čoveka, sa manjim varijacijama na datu temu? Koje stavove imaš po tom pitanju? Marija Ilić

- Verujem da je reč o vaspitanju, mada nije odmoglo ni to što sam konzervativan i što se i dalje družim sa istim prijateljima sa kojima sam bio i tokom srednje škole. Ipak, ne osećam se delom bilo kakvog šou programa, ja sam novinar.

Da li se sećaš Nemoguće misije u kojoj si učestvovao, jesi li se bar malo uplašio? Snežana Petković

- Zaista jesam, ali za damu koja se porađala, a ne za sebe. Ni jednog trenutka nisam posumnjao da je šala u pitanju. U drugoj skrivenoj kameri nisam bio uplašen, jer sam unapred znao kako da rešim problem oko koga se vodila polemika.

Verujete li u pravu i iskrenu ljubav do kraja života? Da li postoje takve žene na našem prostoru? Marija

- Postoje, i takve ljubavi i žene koje su njihov deo.

Posle raskida veze ostajete li u prijateljskim odnosima ili...?
Veliki pozdrav, Anja Šoškić

- Ne. I kada se to nekom desi, uvek sumnjam ili u prošlu ljubav ili u sadašnje prijateljstvo.

Da li ste u kontaktu sa Brankom Glasović ? Da li je moguće biti prijatelj posle ljubavi? Nena

- Ne. Vidi gore.

Želim da pitam koliko je stara vaša pisaća mašina i da li si je sam kupio? Naravno zanima me funkcioniše li i koliko često pišeš na njoj? Milla

- Milla, pozdravljam te i zahvaljujem se na pitanju. To je mašina mog dede Slavka i ujedno jedina stvar koju sam poneo od kuće kada sam počeo da živim sam. Nekada sam, pre ere kompjutera, izluđivao komšije kucanjem do dugo u noć. To ponekad i sada radim. Kada pišete na mašini, morate biti potpuno usredsređeni i postoji neka konačnost u fizičkom utiskivanju mastila u papir… Nema mesta greškama, ne postoji delete, ni backspace – samo vi i vaša misao. Zato volim da pišem na mašini.

Koja je vaša zemlja snova? Puno pozdrava i sve najbolje iz Smedereva

- Na žalost ili na sreću, još nisam siguran, to je Srbija. Meni jednostavno apsolutno nikada nije ni palo na pamet da odem niti sam u mogućnosti da razumem kako to neko može da uradi. Naravno da volim da putujem, ali uvek znam gde mi je dom.

Koju osobinu smatrate najvećom vrlinom? Milica

- Poštenje.

Poštovanje Slavko! Negde sam pročitala da pišete pesme, pa me zanima kakve pesme pišete? Tužne ili vesele? Jasna

- Da, to je bilo mnogo davno – u vreme pisaće mašine. Na drugi deo pitanja odgovoriću kontra-pitanjem: seti se Jasna bilo koje vesele i dobre pesme? Ili su dečije ili nisu poezija, zar ne? Sreća nije inspiracija, to je vrsta ugodne eutanazije. Tužne su…

Slavko, kakva treba da bude devojka da bi je odveo pred oltar i kako bi reagovao da tebe devojka zaprosi? Puno pozdrava i mnogo sreće u poslovnom i privatnom životu.
P.S. Stvarno si najbolji voditelj. Ranka

- Pre svega bi trebalo da bude normalna, a to je izgleda sve teže naći… Nisam siguran kako bih reagovao, ali ako je devojka za mene, verujem da to nikada i ne bi uradila. U mom svetu je potpuno jasno šta muškarac mora da uradi, a to je baš jedna od tih stvari.

Ćao Slavko, zaista ste šarmantni, delujete tako muževno! Verovatno ste i sami svesni toga, pa bih vas pitala kako uspevate da odolite obožavateljkama, s obzirom na to da još niste uplovili u mirnu luku. Vesna J.

- Nisam siguran kako to sa strane izgleda, ali ja u svom svakodnevnom životu zaista nemam čemu da odolevam. Kada mi neko udeli compliment, uvek verujem da je to kompliment mom poslu a ne meni. Hvala na lepim rečima.

Pravo je zadovoljstvo imati jedno tako prijatno lice na našim ekranima. Planirate li da vodite neki talk show kao što je bila Piramida ili spremate neku autorsku emisiju? Marija Zagorac

- Da, uvek ima planova, ali koliko god da ih je, još je više faktora na koje nemate uticaja, a utiču na vaše planove. Dakle, nisam spreman da obećam ,ali se nadam da ćemo se uskoro videti u još jednoj emisiji osim Nacionalnog Dnevnika.

Veliki pozdrav Slavko i sve pohvale za rad i moram da dodam izgled. Zanima me koja je tvoja najveća strast?

- Ima ih mnogo, a u najdužem vremenskom periodu to je bio moj posao.

Kada bi mogli da birate koju bi koleginicu izabrali da vam bude partnerka u vođenju Nacionalnog dnevnika? Sanja

- Imao sam veliku sreću da sam oduvek radio sa koleginicama od kojih sam mnogo puta imao šta da naučim. Sa svakom sam imao odličnu komunikaciju i energiju, što je presudno za zajednički rad. Tako je i danas.

Gledam dnevnik samo zbog vas, pa vas pitam zašto ste tako privlačni i imate veoma muževan glas, i opasan pogled? Blago Vašoj devojci! Milica Ivanović

- Milice, ti si mi verovatno koleginica jer mi zanatski postavljaš trik pitanje na koje nema dobrog odgovora. Ja stvarno ne znam odgovor, ali ću se svakako truditi da imam blaži pogled.

Kako izgleda jedan njegov trening? Ili rekreativna aktivnost? Neka opiše ukratko! Nidža

- Ukratko! Plivam gore-dole-gore-dole-gore-dole, umorim se i odem kući.

Kada god ljudi započnu temu o načinu života pre i sada, govore da su došla loša vremena, a da je ono lepo vreme sada daleka prošlost. Da li je po vama Darvin bio u pravu kada je rekao da Nisu loša vremena, nego čovek! Da li verujete da postoje pravi prijatelji, u svakom smislu te reči? Milica Ivanović

- Nisam baš siguran da je to Darvin rekao, ali sam siguran da prošlost zna da deluje kao iskrivljeno ogledalo koje ulepšava sve aktere, kao i da je mladalačka energija toliko opijajuća i neponovljiva, da je upravo ona ta koja nam nabaci osmeh na lice kada se setimo starih dobrih vremena. Iz tih vremena i potiču moji pravi prijatelji i ja sam srećnik što ih imam.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker