Film Samo ga dovedi uskoro u bioskopima

Od 22. jula u našim bioskopima prikazuje se urnebesna komedija Samo ga dovedi sa Džonom Hilom i Raselom Brendom u glavnim ulogama
0
1 / 7 Foto: Promo

Film Samo ga dovedi ponovo ujedinjuje Džonu Hila i Rasela Brenda sa rediteljem filma Preboleti Saru Maršal Nikolasom Stolerom u priči o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovuče rok legendu u Holivud na povratnički koncert. Glavni junak filma Eron Grin, koga glumi Džona Hil, sve polazi za rukom. Ambiciozni dvadesetčetvorogodišnjak uspeo je da dobije posao iz snova i to taman pred zadatak koji će mu unaprediti karijeru. Njegova misija je da ode do Londona i otpratiti boga rok muzike Aldusa Snoua, u čijoj je ulozi Rasel Brend, do Grik teatra u Los Anđelesu, na prvu stanicu njegove velike povratničke turneje. Njegov šef, muzički mogul Serđo Roma, kog igra Šon Kombs, daje mu samo jedno upozorenje: Ovaj umetnik je najgori čovek na svetu. Okrećeš mu leđa na sopstvenu odgovornost!

Britanski roker Aldus Snou je briljantni muzičar i potvrđena rokenrol legenda, ali je zbog gadnog raskida i propale karijere, ispao iz koloseka i sad je hodajuća katastrofa. Umoran od ulizica i uplašen da je na zalasku karijere, Snou je upao u nihilistički vrtlog. Kad sazna da se njegova prava ljubav, pop zvezda Džeki Kju, koju igra Rouz Burn, nalazi u Los Anđelesu , Aldus će sebi zadati cilj da je ponovo osvoji... Kad odbrojavanje do početka njegovog povratničkog koncerta počne, stažista Grin će morati da se provuče kroz minsko polje londonskih dilera droge, njujorških tuča i plesova u krilu u Vegasu, ne bi li isporučio svoju obavezu živu i donekle zdravu... A za sve to vreme pokušavaće da ostane veran svojoj devojci, Dafni, čiji je lik dočarala Elizabet Mos.

TAGOVI: Rasel Brend
makonda-tracker