prijavite se!

ZA SVE LJUBITELJE ELTONA DŽONA: Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ORIGINALAN POKLON iz filma Rocketman!

0

Nesvakidašnja priča o životu svetke muzičke zvezde Eltona Džona stigla je u domaće bioskope

foto: promo
foto: promo

ROCKETMAN je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta do međunarodnog superstara Eltona Džona.

 

Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu ROCKETMAN takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

 

Film Rocketman stigao je u domaće bioskope 30. maja, a Glossy svojim vernim čitaocima i ljubiteljima lika i dela proslavljenog muzičara nudi priliku da osvoje originalan poklon - naočare iz filma Rocketman!

foto: promo

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime i broj telefona.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

 

 

makonda-tracker