Uzbudljiva letnja avantura

STIŽE NASLEDNIK OBOŽAVANOG FLIPERA: "Delfin Berni" od 6. juna u bioskopima širom Srbije

0

Delfini su oduvek imali svoje obožavaoce kod bioskopske i televizijske publike, a uskoro stiže najnoviji miljenik, koji će biti naslednik omiljenog Flipera - Berni.

foto: promo
foto: promo

Uzbudljiva letnja avantura „Delfin Berni“ naći će se od 6. juna u bioskopima širom Srbije u distribuciji Dexin filma i to sinhrnonizovana na srpski jezik.

 

Radnja ove porodične avanture odigrava se na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Igrom slučajnih okolnosti, njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja.

 

foto: promo


Hana i Ivan moraju da osmisle pametan plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, što je najvažnije, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

 

foto: promo

Film je sniman na Floridi u Marinelandu, koji je je dom Akve, delfina koji glumi Bernija u filmu. Prema rečima producenata, ovaj „glavni glumac“ je zahtevao minimalnu obuku a sve što je bilo potrebno jeste kanta ribe kako bi se osiguralo da se pojavi u pravo vreme na pravom mestu.

 

 

makonda-tracker