u bioskopima od 7. marta

ZOMBI APOKALIPSA U BEOGRADU: Prolaznici iznenađeni prizorom usred centra grada

0

Zombi virus je tokom vikenda zahvatio prestonicu.

foto: promo
foto: promo

Pred iznenađenim prolaznicima u centru Beograda našla se ekipa živih mrtvaca, sa transparentima "Kraj je blizu," "Zombija do Tokija," "Smrt zombi veganima" i "Dajte nam mozga."


Izgledom kakvim ih zamišljamo: izraženih vena, crvenih očiju, krvavih ruku, sporog kretanja, sa iscepanom odećom hteli su da poruče ono najvažnije: film "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" kreće u bioskope od 7. marta.

Film reditelja i scenariste Predraga Ličine "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u čijoj su se publici poklonili glumci Dado Ćosić, Tihana Lazović, Sergej Trifunović, Severina i drugi, dok je poseban aplauz dobila glumica Hristina Popović, koja tumači lik Hrvojke Horvat.


Hrvojka je filmska heroina kojom je opsednut zagrebački bonvivan Mićo, čija je svakodnevica ispunjena zabavnim sadržajima, odlascima u salone za masažu, restorane i bioskope. Zombi-epidemija koja se proširila Hrvatskom zateći će ga potpuno nespremnog. Voda, koja je u vremenima velikih socijalnih razlika jedina dragocenost postala je meta moćnika koja je spremna da ubaci tzv. zombi-virus u nju. Jedini cilj preostalih, neugriženih, je preživeti!

U nastavku možete pogledati fotografije "zombija" koji su prošetali Beogradom, za čiji je uverljiv izgled zaslužan majstor za specijalne filmske efekte Miroslav Lakobrija, koji je pripremao i glumačku ekipu tokom snimanju filma.

 

1 / 11 Foto: promo

 

 

makonda-tracker