za mališane i one koji se tako osećaju

Poznata božićna prića na velikom platnu: Film "Krcko Oraščić i četiri kraljevstva" stiže u domaće bioskope

0

Ovaj popularni balet kompozitora Petra Ilića Čajkovskog dobio je još jednu filmsku verziju sa Mekenzi Foj i Kirom Najtli u glavnim ulogama

Kira Najtli i Mekenzi Foj u filmu 'Krcko Oraščić i četiri kraljevstva
Kira Najtli i Mekenzi Foj u filmu "Krcko Oraščić i četiri kraljevstva"foto: promo

Bajkovita avantura inspirisana vanvremenskom pričom i baletskom igrom koja ostavlja bez daha "Krcko Oraščić i četiri kraljevstva"

(Nutcracker and the four realms) obradovaće sve ljubitelje filmske umetnosti i okupiti porodice u salama bioskopa širom zemlje.


Premijera ovog čarobnog ostvarenja biće održana u subotu 01. decembra 2018. godine u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a karte su već u prodaji i to za dve projekcije, jednu koja će biti prikazana u 3D tehnologiji i drugu u MX4D.

 

Požurite, nabavite na vreme karte za filmski spektakl koji stiže iz studija "Dizni" i prepustite se emocijama, vatrometu boja i muzici koja dodiruje dušu.

 

Film 'Krcko Oraščić i četiri kraljevstva
Film "Krcko Oraščić i četiri kraljevstva"foto: promo

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragoceni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regente, koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

U ovoj očaravajućoj filmskoj priči glavne uloge tumače Mekenzi Foj, Kira Najtli, Morgan Frimen, Helen Miren i mnogi drugi.


"Krcko Oraščić i četiri kraljevstva" na redovne repertoare svih bioskopa stiže 06. decembra ove godine.

 

 

makonda-tracker