novi film u bioskopima

‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji’’ stiže u bioskope

0

U bioskopima od 1. novembra možete gledati ovaj film.

foto: Promo
foto: Promo

Dokumentarac koji prati živote najrazličitijih vrsta naše planete, film ‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji'' u četvrtak, 1. novembra, stiže u domaće bioskope.

U našem solarnom sistemu, među bezbroj zvezda i galaksija, postoji jedna planeta na kojoj, koliko mi znamo, jedinoj može da nastane život. To je naša čudesna planeta, Zemlja. Naše izuzetno stanište, sa svojim čudesnim kontinentima i veličanstvenim okeanima, je dom zapanjujućeg broja divljih i predivnih stvorenja, čiji dan počinje identično kao naš, izlaskom sunca.

Tokom jednog jedinog dana ‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji’’ prati putanju Sunca od najviših planina do malih zabačenih ostrva, od egzotičnih do urbanih džungli. Sniman je 142 dana u 22 države, a glumačku ekipu ovog filma čine životinje najrazličitijih vrsta. Zapanjujuća tehnološka otkrića omogućavaju gledaocima da iz blizine vide doživljaje čudesnih životinja: malu zebru koja prelazi reku, pingvina koji se svakog dana iznova bori za opstanak svoje porodice, jato kitova ulješura koji vole da spavaju naopako i lenjivca koji traži ljubav.

‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji’’ nas vodi na putovanje prepuno otkrića na našoj jedinstvenoj planeti, gde će nam samo Sunce biti vodič. Upoznaćemo bića koja se bude iz svoje dremke u bujnim džunglama, zelenim ravnicama, suvim pustinjama i ledenim arktičkim predelima i kreću u svoj dan pun obaveza, u lov na hranu, na popodnevnu dremku, u pronalazak partnera, na zabavnu ili zastrašujuću avanturu. Putovanjem u svet narvala i pingvina, lenjivaca i ulješura, kolibrija i vodenog cveta, otkrićemo najvažniju stvar: ništa nije fascinantnije od jednog dana na ovoj planeti.

 

 

makonda-tracker