legendarna grupa na filmskom platnu

Uskoro i kod nas: Održana svetska premijera filma "Boemska rapsodija" u Londonu

0

Dugoočekivani biografski film "Boemska rapsodija", koji stiže u domaće bioskope 1. novembra, je sinoć imao svoju svetsku premijeru u Londonu

Premijera fima 'Boemska rapsodija
Premijera fima "Boemska rapsodija" u Londonufoto: promo

Rami Malek, koji glumi Fredija Merkjurija, je zajedno sa Gvilijem Lijem, Benom Hardijem i Džozefom Mazelom koji igraju Brajana Meja, Rodžera Tejlora i Džona Dikona, okupio bend "Queen" na filmskom platnu.

Ostatak glumačke ekipe, ljudi koji su imali bitne uloge u životima članova benda, Meri Ostin, Fredijeva najveća ljubav i najbolji prijatelj, koju glumi Lusi Bojnton, Džon Rid (Ejdan Gilen), prvi menadžer grupe "Queen", zatim Džim "Majami" Bič (Tom Holander), advokat benda, Pol Prenter (Alen Lič), Fredijev lični asistent i Džim Haton (Aron MekKasker) kao Fredijev dugogodišnji dečko.

 

Glumačka ekipa filma 'Beomska rapsodija
Glumačka ekipa filma "Beomska rapsodija"foto: promo


Premijera u Londonu je oduševila sve prisutne, i utisci su vrlo pozitivni. Događaju je prisustvovalo 7500 gostiju koji su pevali, aplaudirali i pozdravili film ovacijama. Masa je ostala na nogama i kada je ekipa filma izašla na binu da se pokloni nakon što se film završio.

Grejam King, producent filma, je ima velika očekivanja od ovog filma i nada se da će tinejdžeri širom sveta razumeti poruku. "Ovo je vrlo jak film", navodi on. "Nadam se da, ukoliko postoji u publici neko ko je zbunjen ili zlostavljan ili se oseća kao autsajder, može da prihvati savet koji je Meri dala Frediju u filmu: ‚‚Zar ne vidiš šta možeš da postaneš? Sve što poželiš."

 

 

 

makonda-tracker