bioskop

Za sve koji žele da budu kao Fredi Merkjuri: Da li ste spremni za ‚‚Queen izazov''?

0

Ako ste ikad hteli da budete kul kao ovaj legendarni pevač, sad je šansa da to ostvarite.

'Boemska rapsodija
"Boemska rapsodija" uskoro u bioskopimafoto: promo

Muzički i filmski spektakl čeka obožavaoce čuvene grupe u Kombank dvorani 3. novembra pod nazivom ‚‚Queen veče’’. Ovo malo putovanje kroz vreme sastoji se iz mini koncerta Queen Real Tribute Benda i projekcije filma "Boemska rapsodija".

Prošlo je 25 godina od smrti pevača i jedinstvenog frontmena Fredija Merkjurija, ali njegova muzika i dalje živi. Fredi je definisao i izmenio stereotipe baš kao što i muzika grupe ‚‚Queen’’ ne može da se smesti ni u jedan tradicionalni žanr. Verovatno je to razlog što je njihova muzika za sve generacije, multikulturalni i globalni fenomen.

Bilo da ste veliki fan najpoznatijeg grupe ‚‚Queen’’, ili volite da čujete njihove pesme na radiju, ne postoji šansa da ne znate bar jedan deo pesme "Boemska rapsodija". Upravo zbog toga, nema razloga da se ne priključite ovom neobičnom i nesvakidašnjem izazovu koji organizuje MegaCom Film a slavi muziku ovog vanvremenskog benda.

Da biste učestvovali u izazovu, potrebno je da snimite sebe ili svoju ekipu kako izvodite pesmu ‚‚Boemska rapsodija’’ dok obavljate svakodnevne aktivnosti. Video bi trebalo da traje od 20 sekundi do jednog minuta, a četiri najkreativnija video zapisa stručni žiri će nagraditi kartama za ‚‚Queen veče’’ u Kombank dvorani.

Ako želite da doživite koncert grupe ‚‚Queen’’ i pogledate kako je Fredi postao legenda kakva jeste, potrebno je da ispratite sledeće korake:

 

  • Snimite se kako na kreativan način glumite “pevanje” uz pesmu "Boemska rapsodija"
  • Postavite na svoj Instagram ili Facebook profil uz hashtag #QueenIzazov
  • Podesite svoj profil da bude javan
  • Držite palčeve da ste baš vi srećan dobitnik

 

 

 

makonda-tracker