redovni repertoar

Opasan, strašan, nepredvidiv: Novi deo Marvelove franšize "Venom" stiže u Srbiju ovog oktobra

0

Glumac Tom Hardi tumači jednog od najpoznatijih neprijatelja Spajdermena.

Tom Hardi i Keli Marsel na premijeri filma 'Venom
Tom Hardi i Keli Marsel na premijeri filma "Venom"foto: Promo

Dugoočekivani filmski spektakl "VENOM" od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

 

Centar pažnje ovog ostvarenja je jedan od najsloženijih Marvelovih likova, novinar Edi Brok, koji postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja zvanog Venom.

 

On je opasan, strašan, nepredvidiv. Njegova mračna duhovnost odgovara samo njegovom predosećanju za nasilje. Sve te osobine oslikavaju se i u njegovoj spoljašnosti u velikim belim očima, ustima sa oštrim zubima i dugačkom zmijolikom jeziku.

 

Venom je ponekad nalik demonu, ali kroz radnju filma on dobija smisao za humor, postaje vrlo duhovit, ponekad sarkastičan. Dakle, dva lika Edi i Venom, čine osnovu radnje filma. Oni se dopunjuju kako bi napravili novo stvorenje.
U centralnoj radnji filma je Tom Hardi, koji tumači lik novinara Edija Broka, kojem se život promeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom.

 

Plakat za film 'Venom
Plakat za film "Venom"foto: Promo

Uz Toma Hardija, u jednoj od glavnih uloga je i prelepa Mišel Vilijams, dok je za celokupnu filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

 

Američka premijera filma održana je u Kaliforniji uz prisustvo brojnih zvanica iz javnog života i glumca našeg porekla Stefana Kapičića. Tom Hardi je došao u društvu prelepe scenaristkinje Keli Marsel.


Od 4. oktobra film "VENOM" je na redovnom repertoaru svih bioskopa u 2D i 3D verziji.

 

 

makonda-tracker