prijavite se!

Nagrađujemo čitaoce: Glossy vam poklanja karte za film Zlogonje

0

Glossy.rs svojim vernim čitaocima nudi mogućnost da osvoje ulaznice za film Zlogonje, za projekciju 3. oktobra od 19:30h u bioskopu Cineplexx UŠĆE.

foto: promo
foto: promo

ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije.

 

Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti.

 

A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

 

Film Zlogonje je na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od 27. septembra.

 


Glossy svojim vernim čitaocima nudi mogućnost da osvoje ulaznice za film Zlogonje, za projekciju 3. oktobra od 19:30h u bioskopu Cineplexx UŠĆE.

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

 

DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI MEJLOM.

 

 

 

makonda-tracker