uskoro

Zvezda "50 nijansi" u novom intrigantnom ostvarenju: Film ‚‚Teška vremena u El Rojalu’’ stiže u bioskope

0

Karte za ovaj triler inspirisan Kjubrikom i sa velikom glumačkom postavom, u prodaji su od 11. oktobra.

Dakota Džonson u filmu 'Teška vremena u El Rojalu
Dakota Džonson u filmu "Teška vremena u El Rojalu"foto: Promo

‚‚Teška vremena u El Rojalu’’, misterija sa fenomenalnom muzikom i intrigantnim likovima, stiže u domaće bioskope 11. oktobra.

 

Karte za premijernu projekciju su danas puštene u prodaju, i mogu se kupiti na blagajnama sledećih bioskopa: Kombank dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Cineplexx bioskopi kao i bioskop Vilin Grad u Nišu. Do kraja nedelje karte će izaći u prodaju u Pančevu, Zrenjaninu i ostalim gradovima širom Srbije.

 

Džef Bridžis u filmu 'Teška vremena u El Rojalu
Džef Bridžis u filmu "Teška vremena u El Rojalu"foto: Promo



Priča smeštena u 1969. godinu počinje pojavom nekoliko potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel poznat kao El Rojal. Zapušteni hotel El Rojal se nalazi na granici dve države: Nevade i Kalifornije. U ovom slučaju, ‚‚na granici’’ znači bukvalno to- granica se prostire kroz lobi hotela, sa kockanjem dozvoljenim na jednoj strani i alkoholom dozvoljenim na drugoj.

Nije potrebno mnogo detektivskih veština da bismo zaključili da većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu, i da kriju velike tajne jedni od drugih.

Hotel vodi svestrani menadžer, koga glumi Luis Pulman, koji se tu sakrio da bi sačuvao svoje tajne i pokušao da zaboravi stvari koje je video.

Među ovim strancima, mnogo je preokreta i misterija, koje se tokom filma slažu u slagalicu koja dobija smisao.

 

Džon Ham u filmu 'Teška vremena u El Rojalu
Džon Ham u filmu "Teška vremena u El Rojalu"foto: Promo


Sada, u lobiju hotela je sav sjaj nestao i smeh se više ne čuje. Okupljeni su otac Danijel Flin, soul pevačica Darlin Svit, putujući prodavac Larami Sejmor Salivan, hipik Emili Samerspring, njena sestra Rouz, menadžer Majls Miler i zagonetni Bili Li. Uz mnogo preokreta i tajni, u El Rojalu, teška vremena upravo počinju.

1930, 40. i 60. godine prošlog veka su dale neke svoje karakteristične detalje ovom filmu, uz dodatak atmosfere iz Kjubrikovog ‚‚Ubijanja’’- uz fenomenalnu soul muziku.

Glavne uloge, tačnije goste ovog hotela, čine Kris Hemsvort, Dakota Džonson, Sintija Erivo, Luis Pulman, Danijel Flin, Džon Ham i Kajli Speni.

 

 

makonda-tracker