ne propustite

Lejdi Gaga i Bredli Kuper u neverovatnom filmu koji ostavlja bez daha

0

Najnovija verzija filma "Zvezda je rođena" dolazi nam u bioksope Cinaplexx u sredu, 3. oktobra. Ne smete propustiti jer su spremna i brojna iznenađenja za sve posetioce!

Zvezda je rođena
Zvezda je rođenafoto: Profimedia

Najnovija verzija filma "Zvezda je rođena" dolazi nam osvežena rediteljskim debijem Bredlija Kupera, koji na radost svih dama tumači i glavnu ulogu uz jednu od najvećih zvezda današnjice, Lejdi Gagu.

Ovaj dvojac razgaliće vas na Ladies night događaju u svim bioskopima Cineplexx, u okviru premijere, zakazane za sredu 3. oktobar od 20:00 časova. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

U Kuperovoj verziji, on je roker Džekson Mejn koji se džinom i pilulama bori protiv demona i zaljubljuje u Eli, konobaricu sa snovima da postane kantautorka, ali su joj rekli da ne može zbog izgleda.

On joj pomaže da postane zvezda dok u istom trenutku otpočinju i strasnu ljubavnu vezu…ali kada njena popularnost pomrači njegovu, biće mu sve teže da to prihvati.

Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve su pesme u filmu snimane uživo. Film je prikazan na 75. Venecijanskom festivalu u okviru glavnog programa, i apsolutno pridobio svu naklonost kritike koja je govori da je na ovom festivalu zaista rođena nova filmska zvezda.

Trejler možete pogledati ovde:

makonda-tracker