dok čekamo film

Prvi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova 2019. godine “X-Men: Mračni Feniks“

0

Studio 20th Century Fox je objavio prvi trejler za novi film iz X-Men univerzuma - “X-Men: Mračni Feniks”, koji stiže u domaće bioskope 14. februara 2019. godine.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mlada glumica Sofi Tarner, jedna od glavnih glumica planetarno popularne serije “Igra prestola”, našla se u ulozi Džin Grej, koja u ovom filmu dobija potpunu moć Feniksa. Trejler nam daje mali uvid u to šta možemo da očekujemo od jedne od najintrigantnijih priča X-Men sage.

 

Trejler prikazuje njen razvoj od neželjenog deteta koje je greškom izazvalo saobraćajnu nesreću do konfliktne i temperamentne mlade žene. Profesor X pokušava da pomogne Džin da savlada svoje moći, dok Mistik, koju glumi fenomenalna Dženifer Lorens, želi da ga kazni za laganje mladog mutanta. Očekivano, sa druge strane su Magneto i njegovi mutanti koji ohrabruju Džin da oslobodi moć Mračnog Feniksa.


U Mračnom Feniksu, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi iz njihovih redova, Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.


Pored Sofi Tarner i Dženifer Lorens, u filmu ćemo gledati i sjajne glumce sa holivudske A liste - Džejmsa Mekavoja, Majkla Fasbendera i Džesiku Častejn.

 

Film stiže u domaće bioskope 14. februara 2019. godine, a do tada je pogledajte trejler, koji je potpuno drugačiji od svega što ste do sada videli.

 

 

makonda-tracker