Aktuelno

Šta se desi kada Sandra Bulok, Rijana, En Hatevej, Kejt Blanšet i Helena Boham Karter krenu zajedno u pljačku?

0

Nakon jedne duže pauze nastavlja se kriminalistička saga pod nazivom "Oušnovi". Nakon trilogije odnosno jedanaestice, dvanaestice i trinaestice, četvrti nastavak je vezan uz brojku 8.

Oušnovi1
Oušnovi1foto: promo

Film "Oušnovi 8” nastavak je trilogije o najvećim kriminalističkim umovima. Nakon što smo u prva tri filma gledali  Džordža Klunija i Meta Dejmona , sada je vreme da žene preuzmu inicijativu.

 

Sandra Bulok , koja glumi sestru gospodi na Oušna , odnosno Klunija,
zatim Rijana , Kejt Blanšet i ostale lepotice nalaze se u novoj ekipi koja želi plen jedne druge lepotice, En Hetvej.


Ovaj nastavak je režirao i delom napisao Geri Ros , čovek koji stoji iza filmova “Igre gladi ”, a producenti su Džordž Kluni i Stiven Soderberg.


Kejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej , Mindi Koling , Awkwafina, Helena Bonam Karter ,Sasra Paulson i Rijan glavni su likovi novog nastavka franšize "Oušn 8", ovog puta u ženskom izdanju.

 

Oušnovi2
Oušnovi2foto: promo

Sandra Bulok glumi Debi Oušn, otuđenu sestru Klunijevog lika Denija Oušna iz kultnog filma Oušnovih 11, koja će pokušati da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala.

Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lu, Rouz, Dafne Devet lopti, Tami, Amitu i Konstancu.

 

 

 

makonda-tracker