ne propustite

Vodimo vas u bioskop: Legendarni Lijam Nison u filmu "Putnik"

0

Novi napeti, akcioni triler "Putnik" u kom fantastični glumac Lijam Nison igra glavnu ulogu, u naše bioskope stiže u četvrtak 1. februara.

foto: Promo
foto: Promo


PUTNIK je napeti i uzbudljivi triler koji govori o čoveku koji je primoran da se bavi kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, po povratku kući sa posla. Glumačka legenda Lijam Nison vraća se na veliko platno u filmskoj priči o čoveku koji grozničavo pokušava da spreči veliku katastrofu koja može da se desi u jednom međugradskom vozu. Film PUTNIK bioskopskoj publici postavlja pitanje šta bi svaki pojedinac uradio ako bi mu potpuni stranac predložio da uradi nešto naizgled nebitno, za ogromnu finansijsku nadoknadu.

 

foto: Promo

Reditelj Haume Kolet - Sera je istakao da je ovo film o filozofskom pogledu na izbor u kome naš glavni junak, čovek od šezdesetak godina koji upravo dobija otkaz, bez ušteđevine i u kreditima, mora da se suoči sa opcijama koje mu se nude. Da li će misliti samo na sebe ili će uzeti u obzir moralne posledice, to je pitanje koje će postaviti svako ko bude gledao film.

Nakon globalnog uspeha filmova “Bezimeni” (Unknown), “Non - Stop” (Non - Stop) i “Jurnjava cele noći” (Run all night), filmska zvezda Lijam Nison i reditelj Haume Kolet - Sera sarađuju po četvrti put na eksplozivnom trileru “Putnik” (The Commuter).

 

foto: Promo

Radnja filma se maltene odigrava u našoj svakodnevici. Glavni protagonista ubrzo shvata u šta je umešan i trudi se da otkrije osobu koja je ključ ove zavere. Opasnost se vremenom povećava i film postaje izuzetno ubrzani psihološki triler, u rangu sa Hičkokovim filmovima Nepoznati iz Nord – ekspresa (Strangers on a Train) i Sever - severozapad (North by Northwest),” izjavio je glavni glumac Lijam Nison.

 

Vodimo vas u Cineplexx BIG, u petak 2.2. na projekciju u 20:15h. Ukoliko želite da osvojite 2 ulazice, pišite nam na redakcija@glossy.rs. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

 

makonda-tracker