odlični glumci

Napeti triler baziran na istinitom događaju: Film "Cena života" od sutra u domaćim bioskopima (FOTO)

0

Vrhunski triler Ridlija Skota “Cena života” stiže ovog četvrtka u domaće bioskope.

foto: Promo
foto: Promo

Ovaj film je čak i dugo pre svoje premijere punio novinske stupce zahvaljujući kontroverznoj zameni glavnog glumca. Naime, Kevin Spejsi je zamenjen Kristoferom Plamerom nakon, sad već , jednog od najpoznatijih skandala vezanih za seksualno zlostavljanje u istoriji.

 

Ali I pored toga Ridli Skot je snimio vrhunski triler. Baziran na istinitim događajima, ‘Cena života “ je film o otmici 16-godišnjeg dečaka
Džona Pola Getija III i očajničkom pokušaju njegove majke Gejl  da nagovori njegovog dedu milijardera da plati otkupninu.

 

foto: Promo

Kada Geti odbije, Gejl pokušava da ga pridobije, jer otmičari njenog sina postaju sve nasilniji i okrutniji. Gejl i Getijev savetnik (Mark Volberg ) postaju neočekivani saveznici u trci s vremenom koja na kraju otkriva prave i trajne vrednosti ljubavi. Ridli Skot potpisuje režiju prema scenariju Davida Skarpe, na osnovama knjige autora Džona Pirsona..

 

U glavnim ulogama su Mišel Vilijams , Kristofer Plamer i Mark Volberg kao i Roman Duris, Čarli Plamer  i Timoti Haton . Film je inspirisan istinitim
događajima... "Cena života" u bioskope stiže u četvrtak 1.februara.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker