koji vam se najviše dopada?

Idealni za zabavno žensko veče: 10 filmova koje svaka devojka treba da pogleda s drugaricama

0

Okupite najdraže društvo, spremite kokice i spremite se za veče prepuno romantičnih scena, humora i situacija u kojima se većina nas našla.

 

Dragi Džone (Dear John)

 

 

Savana i Džon su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Džon se ubrzo pridružuje vojsci, i imaju samo jedan način da izraze svoja osećanja – preko pisama, koja su najvažniji izbor sreće i nade tokom rata. Uprkos obećanjima da će se vratiti i venčati se sa Savanom, Džon ostaje duže. Ona mu ne piše tako često kao ranije. Da li će ljubav opstati na kraju?

 

Oni su ultimativni holivudski recept za uspeh: 10 najomiljenijih parova u policijskim filmovima (FOTO, ANKETA)

 

Upoznajte Džoa Bleka (Meet Joe Black)

 

 

Film je o medijskom mogulu Vilijamu Parišu, kome u posetu stiže „Smrt“, personifikovana u tajnovitom mladiću Džou Bleku. Da bi iskusio život koji oduzima, Smrt traži od Pariša da ga vodi i uči svemu o životu na zemlji. Ali, Smrt ubrzo preplavljuju ljudske emocije i zaljuljuje se u Parišovu ćerku…

 

The Girl

 

 

Film prikazuje Hičkokovu navodnu opsednutost glumicom i modelom Tipi Hedren. Hičkok je apsolutno očaran njenim izgledom i talentom. Hedrenovoj postaje sve teže da se bori sa njegovom neprijatnom pažnjom, i odlučuje da pobegne iz cee situacije. Ali teško joj je da nađe drugi posao u filmskoj industriji jer joj ugovor sa Hičkokom to ne dozvoljava…

 

Kako izgubiti dečka za 10 dana (How to Lose a Guy in 10 Days)

 

 

Endi Anderson je mlada novinarka koja radi za ženski magazin i treba da napiše članak „Kako izgubiti dečka za 10 dana“. Članak treba da sadrži sve što bi žene mogle da rade ili kažu kako bi navele muškarce da ih napuste za 10 dana.

 

makonda-tracker