koji vam se najviše dopada?

Idealni za zabavno žensko veče: 10 filmova koje svaka devojka treba da pogleda s drugaricama

0

Okupite najdraže društvo, spremite kokice i spremite se za veče prepuno romantičnih scena, humora i situacija u kojima se većina nas našla.

 

Duh (Ghost)

 

 

Nemoguće da bar jednom niste pogledali ovaj film. I nikad ne može da dosadi… Prelepa i mlada Demi Mur, neprevaziđeni Patrik Svejzi, i Vupi Goldberg koja svemu daje notu humora. I naravno, pojedine scene koje se ne zaboravljaju tako lako, pa imaju status „kultnih“.

 

Sigurno niste znali da su nastali po knjigama: 8 najboljih filmova koji su inspirisani kultnim romanima

 

Okrutne namere (Cruel Intentions)

 

 

Ketrin i njen polubrat Sebastijan su dvoje bogatih tinejdžera sa Menhetna. Dobiju šta god požele i kad god požele. Povrh svega, oni se igraju ljudima kao figuricama. Igra u kojoj moderni „Don Žuan“ ima za zadatak da zavede naivnu pametnicu, biće kobna.

 

Druga Bolenova kći (The Other Boleyn Girl)

 

 

Dve lepe sestre, Eni i Meri Bolen, uslišuju slepu ambiciju njihovog oca da se nadmeću za ljubav kralja Henrija VIII. Dok je posećivao imanje Bolenovih, Henri se povredio u lovu, a o njemu je brinula Meri, u koju se i zaljubljuje. Eni jednostavno ne može da pređe preko toga. Kasnije će obe deliti krevet sa njim, ali samo jedna od njih će se popeti na presto…

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker