koji vam se najviše dopada?

Idealni za zabavno žensko veče: 10 filmova koje svaka devojka treba da pogleda s drugaricama

0

Okupite najdraže društvo, spremite kokice i spremite se za veče prepuno romantičnih scena, humora i situacija u kojima se većina nas našla.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Vruć vikend je pred nama. Idealan način da se rashladite jeste sladoled ili limunada, a kad se tome doda i neki lagan film, ugođaj je potpun.

 

Mi vam predlažemo 10 filmova koji osim što daju važne životne lekcije, takođe i zabavljaju i inspirišu...

 

Proverite jeste li među njima: 10 serija koje gledaju samo inteligentne devojke

 

Žene na ivici nervnog sloma (Mujeres en el borde de un ataque de nervios)

 

 

Stari dobri Almodovar ne može da izneveri… Mnoštvo grotesknih likova, humora, boja… I naravno jake žene koje znaju kako da se uhvate u koštac sa životom.

 

Šta žene žele (What Women Want)

 

 

Nakon nesreće, Nik Maršal, narcis i plejboj iz Čikaga, dobije sposobnost da čuje šta žene zaista misle. Shvata da to može da okrene u svoju korist – i u ljubavnom i u poslovnom pogledu! Kako se sve više upliće u ženske misli, tako će se i radnja komplikovati…

 

Za sve je kriva svekrva (Monster-in-Law)

 

 

Nakon mnogo godina potrage za „Gospodinom Pravim“, pametna i šarmantna Čarli konačno upoznaje Kevina – uspešnog mladića dobrog srca koji se zaljubljuje u nju na prvi pogled. Njihova veza je savršena, čak ju je i zaprosio, ali uskoro otkriva da je njegova majka, Viola, žena koja će uraditi sve što je u njenoj moći da raskine veridbu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker